Hvorfor velge Oso boligbereder?

OSO Saga har en uslåelig ytelse og holder en høy temperatur (75grader) og gir mer varmtvann enn andre konkurrerende produsenter.

Vi i www.byttevarmtvannsbereder.no leverer og monterer boligberedere fra den norske produsenten OSO Hotwater.
Grunnen til at vi leverer OSO beredere er at dette er en norsk produsent med produksjon i Hokksund. Oso har topp kvalitet og leverer blant annet tanker hele veien til Kina da de er kjent for sin gode kvalitetOso har rustfrie tanker med markedsledende kvalitet og effektivitet, med 10 års garanti på tanken.  
Oso var Norges første autogensveisede bereder som produsertes av Oslo Sveisebedrift i 1932. De har siden den tid bare utviklet seg og utviklingen stopper aldri. Oso er eneste norskeide bedriften som produserer boligberedere og har skapt arbeidsplasser og verdiskapning siden 1932.  

Oso var Norges første autogensveisede bereder som produsertes av Oslo Sveisebedrift i 1932.

Oso saga har en uslåelig ytelse og holder en høy temperatur (75grader) og gir mer varmtvann enn andre konkurrerende produsenter. Selv om man ser at andre merker har samme volum på tanken (eks 200liter) så gir faktisk Oso ut mere varmtvann da temperaturen på vannet er høyere slik at de skal mindre vann til for å blande dette ut til rett temperatur 
 
Hva skjer med din gamle bereder? 
Oso tar imot din gamle Osobereder og resirkulerer denne. Dette gjør de for å ta vare på miljøet og gjenvinner derfor metallene, smelter de om og lager nye varmtvannsberedere. Oso satser på minimalt ressursbruk og bærekraftig produksjon. Det er flere roboter som jobber døgnet rundt for å produsere boligberedere av topp kvalitet og de tar for seg de arbeidsoppgavene som er tunge og farlige for en produksjonsarbeider.  

 

 

Noen populære produkter fra OSO Hotwater: